Un moment de la presentació del cafè Kafa en un restaurant d'Andorra la Vella. (Foto: B. N.)
Empresa

Presentat a Andorra un dels cafès més exquisits del món

Grup Becier distribueix el Kafa de Lavazza

L'empresa familiar italiana Lavazza, amb 120 anys d'història, comercialitza el cafè Kafa, un dels més exquisits del món. Els tècnics de Lavazza es van desplaçar a Etiòpia on es cultiva cafè des de l'edat mitjana a més de 1.000 metres d'alçada en el cor dels boscos tropicals. Aquest 'cafè de bosc' alt de gamma, les cireres del qual estan recol·lectades a mà per garantir-ne la conservació òptima de les qualitats aromàtiques, ofereix aromes exclusius i incomparables.

El Kafa, 100 % aràbiga, és fruit també d'un acurat procés de torrefacció i és un producte que s'ofereix a restaurants d'alt nivell, que en el cas d'Andorra serà el Kökosnøt. Aquest cafè va fer la seva presentació en societat el mes d'octubre passat al Host Milano, una fira que se celebra cada dos anys. En la passada edició dels Globus d'Or, el Kafa va ser el cafè oficial de la cerimònia, que va tenir lloc a Hollywood el mes passat. El compromís amb la qualitat i la innovació són els valors de Lavazza, ja sigui inventant el 'blend' o servint el primer 'espresso' a l'espai gràcies al projecte ISSpresso.

A la presentació, que ha tingut lloc al restaurant Kökosnøt hi han assistit Javier García (director comercial de Lavazza), i Victòria Kemerer. El restaurant proposa als seus clients diferents especialitats com el fals caviar de Kafa amb tòpic de maracujà, ous de cafè i canyella, digestiu de Kafa amb essència de pell de taronja i caramels de cafè i toffee.