Josep Maria Morató, el client 100.000, rep un targetó de mans del responsable de l'agència, Jonatan Fontán. (Foto: Andorra Telecom)
Empresa

L'agència comercial d'Andorra Telecom assoleix els 100.000 clients

La xifra s'ha aconseguit en un any i mig de funcionament de l'oficina

Josep Maria Morató Agustí ha creuat la porta de l’agència comercial d'Andorra Telecom del carrer Prat de la Creu número 2 d'Andorra la Vella, convertint-se en el client número 100.000. L’agència va obrir el 19 de setembre de 2016 i cada dia rep una mitjana de 300 clients. Es va traslladar de l'avinguda Meritxell a aquest emplaçament a causa de les obres del projecte 'The Cloud'.

A l'agència, situada a la planta baixa, s'hi poden fer tota una sèrie de gestions com són: canvi de forfet, còpies de tarja SIM, canvi d’adreça d’enviament de la factura, canvi d’IBAN, alta al portal d’Andorra Telecom, alta a Movistar+ (Yomvi), duplicats de factura, canvis de material o autoritzacions. En paral·lel a la posada en marxa de la nova agència d’atenció al públic, el departament de Relacions amb el Client d’Andorra Telecom va decidir obrir portes també els dissabtes al matí, entre les 8.30 i les 13.30 hores.

A l’agència comercial se sumen els punts d’atenció a la Massana (comú de la Massana), Sant Julià (plaça Germandat) i el Pas de la Casa (oficina del comú d’Encamp).

D'altra banda, Andorra Telecom realitzarà un concurs de 10 exemplars del llibre ‘Contes de bona nit per a nenes rebels’ entre les persones que en prenguin part a la pàgina de Facebook de la companyia (facebook.com/andorratelecom). Cada guanyador s’emportarà un llibre.