Xerrada informativa de la CASS aquest dijous. (Foto: CASS)
Sector públic

La CASS imparteix sessions formatives als centres educatius amb motiu del 50è aniversari de l'entitat

Es tracta d'una presentació de la història, la missió i els drets i deures dels afiliats

Amb motiu del 50è aniversari de la seva creació, la Caixa Andorra de Seguretat Social (CASS) ha preparat una sèrie d'accions per a la celebració de l'efemèride. Una d'aquestes és una sèrie de sessions formatives per als alumnes dels diferents centres educatius del país.

Durant els mesos de març i abril s'estan realitzant aquestes xerrades. Es tracta d'una presentació de la història, la missió i els drets i deures dels afiliats de manera genèrica, tot enfocat a alumnes de batxillerat, Formació professional, Escola d'Adults i Universitat d'Andorra. S'han realitzat sessions informatives a la Universitat d'Andorra, l'institut espanyol María Moliner i Centre de Formació Professional d'Aixovall. Les properes sessions tindran lloc al Lycée Comte de Foix (17 d'abril) i a la Formació d'Adults (18 d'abril).

Coincidint amb aquest cinquantè aniversari, la CASS ha posat en marxa una nova pàgina web i farà una campanya publicitària per fomentar el vot a les properes eleccions al consell d'administració que es faran a mitjans del proper mes de juny.