Divendres 26 d'abril de 2024
|
17:46 H
Un dels aparells de la companyia Jet2.com
Un dels aparells de la companyia Jet2.com (Foto: Jet2.com)
Turisme

L'aerolínia anglesa Jet2.com operarà des de l'aeroport Lleida-Alguaire al desembre

Andorra la Vella

L'aerolínia britànica Jet2.com començarà a operar des de l'aeroport de Lleida-Alguaire a partir del proper 23 de desembre amb una ruta a Londres-Stansted durant la temporada d'hivern. Els vols començaran el 23 de desembre i s'estendran fins al 17 de març amb una oferta de 5.000 seients en ambdues direccions, permetent que 2.500 turistes procedents de la capital anglesa puguin aterrar a Lleida Alguaire al llarg dels tres mesos de durada de la connexió, que tindrà freqüència setmanal, ha informat la companyia en un comunicat. "A més de representar una molt bona notícia per a l'oferta turística de la zona, aquesta ruta permetrà als viatgers locals visitar Londres amb connexió directa i a preus molt assequibles", ha assegurat l'empresa. Part d'aquests turistes també vindran a esquiar a Andorra.

Jet2.com compta amb nou bases al Regne Unit i vola des de 15 aeroports espanyols: Alacant, Almeria, Barcelona, Gran Canària, Fuerteventura, Eivissa, Girona, Lanzarote, Lleida, Màlaga, Menorca, Múrcia, Palma, Reus, i Tenerife Sud. Les nou bases de Jet2.com al Regne Unit són Leeds-Bradford, Manchester, Newcastle, Birmingham, Londres-Stansted, East Midlands, Belfast, Edimburg i Glasgow.

L'aerolínia és una empresa subsidiària del Grup Dart PLC, que ofereix als seus clients tarifes baixes i una franquícia d'equipatge de 22 quilos.

Notícies relacionades