Dimarts 30 d'abril de 2024
|
23:54 H
El nou director de banca privada de l'oficina d'Andbank Espanya a Bilbao, Javier Mendieta.
El nou director de banca privada de l'oficina d'Andbank Espanya a Bilbao, Javier Mendieta. (Foto: Andbank)
Sector financer

Andbank Espanya incorpora Javier Mendieta com a director de banca privada a Bilbao

Andorra la Vella

Andbank Espanya incorpora a Javier Mendieta Camiña com a nou director de banca privada per a la seva oficina de Bilbao. Aquest nou nomenament s'emmarca dins de l’estratègia de creixement per a l'oficina de Bilbao, que ha tancat el 2017 amb un creixement del 53%.

Mendieta, que compta amb més de 17 anys d'experiència en l'àmbit de la banca privada, prové de Banco Caixa Geral, on fins ara ocupava el lloc de director de patrimonis per al País Basc i Astúries, liderant el desenvolupament de negoci en tots dos territoris. Anteriorment, va treballar a Banc Sabadell, com a director d'oficina a Biscaia, i al Banc Urquijo, com a director de banca patrimonial. Javier Mendieta és llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto i compta amb la certificació EFA d'EFPA Espanya.

La presència d'Andbank a Bilbao s'ha consolidat en els dos últims anys amb el trasllat de la seva oficina principal a la Torre Iberdrola, per ampliar la seva delegació a la capital biscaïna, i l'obertura d'un centre d'agents financers, situat al carrer Rodríguez Arias. Andbank Espanya és una de les entitats de banca privada independents més importants del País Basc, on compta amb oficines a Bilbao, Sant Sebastià i Vitòria.

Per a Jaume Garciapons, director territorial d'Andbank per Biscaia i Navarra, "la incorporació de Javier Mendieta referma l'estratègia d'Andbank Espanya per a la captació de professionals amb una trajectòria consolidada i sòlida que aportin un coneixement substancial del negoci a la zona. Aquest nomenament ens permetrà seguir creixent i millorant la qualitat en el servei als nostres clients ".

Notícies relacionades