El fundador de Rainbow Gay Tours, Eloi Morte. (Foto: Rainbow Gay Tours)
Empresa

Julià Travel s'alia amb Rainbow Gay Tours per crear una empresa dedicada al turisme LGTBI

La nova societat farà una inversió de 300.000 euros en els propers cinc anys

Julià Travel, la divisió de turisme receptiu de Grup Julià que està associada a Andorra amb autocars Nadal, i l'agència de viatges especialitzada en turisme LGTBI Rainbow Gay Tours han creat la 'joint venture' Rainbow Tours, que estarà especialitzada en aquest col·lectiu. Segons han informat aquest dilluns en un comunicat, la nova societat, que suposarà una inversió de 300.000 euros en els propers cinc anys, pretén consolidar-se a Barcelona i anar afermant la seva oferta en altres ciutats en les quals ja ha iniciat puntualment la seva activitat, com ara Madrid, Bilbao, Las Palmas de Gran Canària, Lisboa, Londres, Berlín i Roma, en la majoria de les quals Julià Travel ja està present.

Rainbow Tours té previst gestionar en el seu primer any d'activitat 6.000 clients i surt al mercat amb un portafoli de 39 excursions i 'tours' personalitzats amb què opera actualment la marca Rainbow Gay Tours. La intenció de la nova societat és ampliar aquest catàleg amb noves activitats aprofitant les sinergies amb Julià Travel i aconseguir almenys 100 activitats i 15 destinacions el 2022, i també té previst crear paquets turístics dirigits als grans festivals i esdeveniments organitzats per al públic LGTBI que se celebren a Europa.

La directora general de Grup Julià a Espanya, Marian Muro, ha afirmat que, amb la nova marca, la companyia s'introdueix en un mercat creixent i amb un públic "exigent que cerca activitats amb valor afegit i a la seva mesura". Per al fundador de Rainbow Gay Tours, Eloi Morte, aquesta operació suposa "un important pas per a l'expansió i internacionalització" del projecte.