La seu central de Crèdit Andorrà a Andorra la Vella. (Foto: D. R.)
Sector financer

Crèdit Andorrà rep el premi al millor proveïdor de gestió de patrimonis d'Andorra de World Finance

El guardó posa en relleu que el banc té un coneixement sòlid i proactiu de les necessitats dels seus clients

La publicació financera World Finance ha atorgat el premi World Finance Wealth Management al millor proveïdor de gestió de patrimonis d’Andorra a Crèdit Andorrà. Aquest premi reconeix les entitats innovadores que saben respondre a les exigències actuals del mercat en gestió patrimonial. 

Crèdit Andorrà ha informat que el premi posa en relleu la sòlida evolució del banc i en ressalta la fortalesa i el lideratge, alhora que reconeix la seva capacitat d’implementar amb èxit el nou paradigma de negoci.

D’altra banda, el guardó destaca l’enfocament al client en l’oferta de valor i l’elevada capacitat del banc per entendre i donar una resposta proactiva a les necessitats i als objectius del client en banca privada i gestió d’actius. En aquest sentit, la publicació posa en relleu l’esforç de Crèdit Andorrà en innovació i transformació digital de productes i serveis per adaptar-se als canvis del mercat. Un exemple de lideratge innovador és Merkaat, el primer assessor en inversions digital d’Andorra. A més, World Finance remarca que Crèdit Andorrà té el reconeixement i la confiança dels seus clients.