Tomás Genís és el nou banquer privat d'Andbank Espanya a Barcelona. (Foto: Andbank Espanya)
Sector financer

Andbank Espanya incorpora Tomás Genís com a banquer privat a Barcelona

L'objectiu de l'entitat és seguir amb el seu pla de creixement a Catalunya

Andbank Espanya ha incorporat Tomás Genís Moreno com a nou banquer privat a Barcelona. Aquest nomenament s'emmarca dins de l'estratègia de creixement de l'entitat a Catalunya, on va incrementar un 20% el seu volum d'actius durant 2017. El banc té en l'actualitat quatre oficines a Barcelona, ​​concretament tres a Sarrià-Sant Gervasi i una altra al passeig de Gràcia, on compta amb un equip de 47 persones, als quals se sumen 14 agents i empreses d'assessorament financer (EAFIs).

Tomás Genís Moreno, amb més d'una dècada d'experiència en l'àmbit de la banca privada, prové del Deutsche Bank, on va treballar com a assessor d'inversions de banca privada i com a responsable de la gestió integral i el desenvolupament de la cartera de clients. És llicenciat en administració i direcció d'empreses per la Universitat de Barcelona (UB) i compta amb un postgrau superior en planificació financera per l'Institut d'Estudis Financers (IEF).

Ricardo García-Jáudenes Vallès, director executiu d'Andbank Espanya, considera la incorporació de Genís com "un pas més en l'estratègia de creixement de l'entitat". A més, aquest nomenament dota l'entitat, en paraules de García-Jáudenes, "d'una major capacitat de resposta per seguir millorant la qualitat de servei que exigeixen els nostres clients".

Recentment, Andbank Espanya ha incorporat també a Javier Mendieta Camiña com a nou director de banca privada per a la seva oficina de Bilbao. Aquest nou nomenament s'emmarca dins de l’estratègia de creixement per a l'oficina de Bilbao, que ha tancat el 2017 amb un creixement del 53%. També ha creat un consell assessor com a òrgan consultiu per reforçar el creixement de l'entitat a Espanya, que comptarà amb Daniel García-Pita com a president; Carlos Martínez de Campos, actual president del consell d'administració d'Andbank Espanya, i incorporarà també Josep Piqué i Alberto Terol.