Un moment de la xerrada d'aquest divendres. (Foto: Andorra Telecom)
Empresa

Andorra Telecom explica als joves del projecte 'Fent camí' pautes per navegar per Internet amb seguretat

La privacitat o com afrontar els delictes virtuals han centrat la xerrada

Un expert en seguretat d'Andorra Telecom ha explicat als joves del projecte 'Fent camí' de l'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) les pautes per navegar per Internet de forma segura. L'objectiu del programa 'Fent camí' de l'EENSM, amb el suport de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), és garantir la inserció laboral dels usuaris del centre d'entre 16 i 21 anys.

Aquests joves finalitzen l'etapa de l'adolescència i entren a l'edat adulta sense tenir clar sovint cap a on volen encarar el seu futur laboral. 'Fent camí' els ajuda en aquest sentit, partint de dues etapes, la primera més formativa i la segona laboral, amb l'objectiu de trobar-los feina de manera estable.

El contingut d'aquesta xerrada s’ha centrat en la privacitat, la seguretat dins de les xarxes socials, els protocols https, així com quines mesures de prevenció cal prendre a l'hora de navegar per Internet, navegadors més segurs, a més de com afrontar els delictes virtuals, que fer en cas de patir un delicte, que és el 'grooming' o el ciberassetjament, o què és el 'pishing'.