Dijous 25 d'abril de 2024
|
20:07 H
El FC Barcelona tindrà cinc parcs temàtics.
El FC Barcelona tindrà cinc parcs temàtics. (Foto: FC Barcelona)
Innovació

El FC Barcelona tindrà cinc parcs temàtics

Andorra la Vella

Parques Reunidos i el FC Barcelona han arribat a un acord aquest dilluns per desenvolupar cinc centres temàtics d'oci a tot el món durant els propers cinc anys, segons ha informat aquest dilluns l'operador de parcs. Tot i això, no ha transcendit l'import de l'operació.

Els complexos, que ocuparan una superfície mitjana de 5.000 metres quadrats, estaran completament dedicats al club català, que té més de 1.200 penyes. Així doncs, visitants de totes les edats podran gaudir d'una experiència d'immersió en aquest nou concepte d'entreteniment, basada en la història, els valors, els jugadors i els moments històrics del club, amb una divertida experiència familiar d'oci i esport que combinarà educació física i entreteniment a través d'activitats interactives.

L'acord amb el FC Barcelona forma part de l'estratègia de creixement de Parques Reunidos per desenvolupar centres d'oci d'interior en centres comercials i edificis urbans emblemàtics. Per aconseguir-ho, el grup ha aconseguit acords, a més de amb el Barça, amb altres marques reconegudes internacionalment com Discovery, Lionsgate i Nickelodeon, a més de desenvolupar un format propi, Atlantis Aquarium.

"Amb aquests centres, Parques Reunidos serà la primera empresa que ofereixi, de la mà d'un dels millors equips del món, una innovadora i apassionant experiència d'oci i esport para tots els amants del futbol a Àsia, els Estats Units i Europa", ha explicat el conseller delegat de Parques Reunidos, Fernando Eiroa. Els primers s'obriran als Estats Units i a Àsia el 2020.

El vicepresident i responsable de l'àrea de Màrqueting i Comunicació del FC Barcelona, Manel Arroyo, ha confiat que serveixi per projectar la marca de l'equip en territoris estratègics com els Estats Units o països asiàtics, oferint als seus seguidors "una experiència 100% Barça" i, al mateix temps, obtindran una nova via d'ingressos.