Edurne Pinedo, nova banquera privada per l'oficina d'Andbank a Vitòria (Foto: Andbank Espanya)
Sector financer

Andbank Espanya consolida la seva presència al País Basc amb la incorporació d'Edurne Pinedo

L'entitat compta amb oficines a Bilbao, Sant Sebastià i Vitòria

Andbank Espanya, entitat especialitzada en banca privada, ha incorporat a Edurne Pinedo com a nova banquera privada per la seva oficina de Vitòria. Aquest nomenament s'emmarca dins de l'estratègia de creixement de l'entitat andorrana en aquesta plaça. Precisament, Andbank va inaugurar l'any passat la seva oficina a la capital basca.

Pinedo compta amb gairebé dues dècades d'experiència en l'àmbit de la banca privada. Prové de Caixabank, on va ocupar el lloc d'assessora de banca primer. Anteriorment, va treballar en Barklays, com a directora de patrimonis, així com a CAN Navarra i a Caja Vital, on va exercir tasques comercials i de gestió de grans patrimonis. És llicenciada en administració i direcció d'empreses per la Universitat de Navarra. Ha cursat l'especialitat de gestió comercial a la Universitat Complutense de Madrid i un altre curs d'International Finance a la London School of Economics.

Andbank Espanya és una de les entitats de banca privada independents més importants del País Basc. Compta amb oficines a Bilbao, Sant Sebastià i Vitòria.