Signatura de l'acord a Washington DC. (Foto: Agia)
Empresa

L'AGIA signa un important acord als Estats Units

Andorra s'homogeneïtza a nivell internacional pel que fa al codi de conducta i deontològic

La National Association of Realtors (NAR) i el Col·legi d’Agents i Gestors Immobiliaris d’Andorra (AGIA) han signat a Washington DC un acord de col·laboració entre les dues entitats. Amb la rúbrica de la signatura duta a terme pel president de la NAR, John S. Smaby, i el de l’AGIA, Jordi Galobardas, el sector immobiliari andorrà s’homogeneïtza a nivell internacional pel que fa al codi de conducta i deontològic i es dona a conèixer per a futurs inversors i col·laboradors immobiliaris.

Durant el mes de maig de l’any passat, aprofitant el congrés mundial de Fiabci que es va celebrar a Andorra, ambdues associacions van començar a treballar per establir aquest vincle. El congrés va tractat sobre la ciutat intel·ligent i construcció (edificis) intel·ligent (Smart City & Smart Building), es pot aplicar a moltes dimensions de l’urbanisme, de l’arquitectura, de l’energia i, per extensió, del sector immobiliari.

La NAR treballarà amb l’AGIA per desenvolupar plans educatius, estratègies de màrqueting, formació i internacionalització d’Andorra i del sector immobiliari. La NAR va ser fundada el maig de l'any 1908 a Chicago.