El ministre Gilbert Saboya durant la seva intervenció en la jornada de l'any passat. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Nova jornada sobre inversió i negocis a Madrid, centrada en la innovació

Madrid tornarà a acollir aquest dijous una nova edició de la jornada sobre inversió i negocis a Andorra, que arriba a la quarta edició. En aquesta ocasió entre els conferenciants que destaquen hi ha el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya; la secretària d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació del Govern espanyol, Carmen Vela i la presidenta d’Hispasat, Elena Pisonero. En aquesta ocasió la temàtica a tractar serà la de la innovació i la tecnologia, tenint en compte els projectes que hi ha a Andorra relacionats amb el foment d'aquest àmbit.

Cal destacar que aquesta jornada té com a objectiu debatre sobre les oportunitats d’Andorra com a receptor d’inversions i negocis. A més, en aquesta ocasió la cita coincideix amb la setmana del Digital Business World Congress 2018, que se celebra a Madrid. Així, durant la jornada es parlarà de la situació actual, el marc d’actuació fiscal i les eines que el país ha posat a disposició de les companyies, en matèria d’innovació. També es parlarà del projecte Actua i de diferents casos d’èxit d’empreses que s’han establert al Principat.

Aquesta iniciativa, de caràcter privat, està promoguda per la consultora andorrana S&R Estratègies Empresarials i per l’empresa espanyola MB Comunicación, amb el patrocini de Crèdit Andorrà, i el suport del Govern, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis i la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i Andorra Turisme.