Dijous 25 d'abril de 2024
|
22:42 H
El president de la comissió Marca Andorra i Comunicació de la Confederació Empresarial Andorrana, Pere Augé, i el president de l'entitat, Xavier Altimir.
El president de la comissió Marca Andorra i Comunicació de la Confederació Empresarial Andorrana, Pere Augé, i el president de l'entitat, Xavier Altimir. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

La Marca Andorra es presenta en societat el 31 de maig

Andorra la Vella

El projecte Marca Andorra es presentarà en societat, en un acte obert a tothom, el proper 31 de maig a les 19 hores a l'hotel Roc Blanc d'Escaldes-Engordany. La Marca Andorra està promoguda per la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) amb una taula públic i privada, integrada per representants del Govern d'Andorra i dels cònsols, els grups parlamentaris el Consell General, la Cambra de Comerç i l'Empresa Familiar Andorrana. Durant l'acte es parlarà de l'inici del projecte i de la importància de Marca País en el context internacional. Bloom Consulting, empresa especialista en Marca País, realizarà el desenvolupament de l'estratègia i posicionament per Andorra.

L’objectiu de la Marca Andorra és fer un país fort i atractiu i aconseguir que l'administració sigui més àgil i propera. Segons el president de la comissió Marca Andorra i Comunicació de la CEA, Pere Augé, "és un procés previ a la consolidació d'una nova oferta global, basada en el redefinit model turístic i comercial, en la consolidació de l'esport de neu i muntanya, en el desenvolupament de les noves tecnologies, en la competitivitat fiscal i l'atracció d'inversió empresarial financera, i en una administració àgil i propera als ciutadans". També s'implica amb la preservació d'actius com l'entorn natural, la qualitat de vida i la seguretat ciutadana.

Notícies relacionades