Una imatge de la jornada de treball de Business France. (Foto: Actua)
Empresa

Professionals del sector del benestar andorrans participen en la jornada de Business France

Hi han assistit representants de Caldea, Júlia i Actua

Andorra ha estat molt present aquest dijous, 24 de maig, a les trobades professionals del sector del benestar (‘Good Morning Wellness’), que ha organitzat ‘Business France’ a Madrid. En aquesta jornada han participat per part del Principat, Josep Maria Pi, director d'operacions de Caldea, i representants de Perfumeria Júlia i d’Actua que han pres part en diverses taules rodones, i que també han pogut establir nous contactes comercials amb empresaris francesos i espanyols del sector. En el decurs de l’esdeveniment s’han fet presentacions del mercat de la cosmètica i el benestar, i reunions B2B amb professionals del sector del termalisme, la cosmètica i el sector hoteler.

Business France és una estructura nascuda de la fusió d'Ubifrance i de l'Agència francesa per a les inversions internacionals. La seva tasca principal és ajudar les petites i mitjanes emprerses a tenir més projecció internacional i d'atreure inversors estrangers a França. El seu president és Pascal Cagni, exvicepresident d'Apple a Europa que va accedir a càrrec l'agost del 2017.

Actua i Business France van signar el 16 de gener un acord que permetrà a les dues agències de promoció econòmica establir diverses col·laboracions. El conveni és el primer que signa l’entitat andorrana amb una agència de promoció econòmica internacional, i permetrà treballar accions conjuntes entre França i Andorra, i potenciar la internacionalització de les empreses d’ambdós països.