Un avió a l'aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

L'aeroport Andorra-la Seu organitza una jornada de portes obertes

Una de les propostes per aquest dissabte 16 juny seran els vols amb avioneta

L'aeroport Andorra-la Seu organitza aquest dissabte, 16 de juny, una jornada de portes obertes, entre les 10 del matí i les 3 de la tarda. El programa d'activitats inclou visites a la torre de control i la plataforma de l'aeroport, a més de tallers per a nens, una demostració dels Bombers de la Generalitat i una mostra d'aeronaus de la Federació Aèria Catalana.

Una altra de les propostes seran els vols amb avioneta, que requereixen reserva prèvia al correu electrònic reserves@turismeseu.com o bé turisme@alturgell.ddl.net. Finalment, està previst un dinar popular amb entrepà i beguda per 5 euros.

La jornada es concep com una oportunitat de conèixer de primera mà com funciona un aeroport i quines activitats de vol s'hi duen a terme. Alhora, es vol potenciar el coneixement del món de l'aviació entre la població.

D'altra banda, l'empresa andorrana Rapid Solutions SL, dedicada a la comercialització d’avionetes i planadors i que des de fa tres anys utilitza una zona exterior dins l’aeroport per vendre aquest aparells de la marca eslovena Pipistrel, ocuparà ara un dels hangars. La firma andorrana distribueix diversos models que tenen una capacitat que va de les dues a les quatre places. Amb la seva incorporació, seran vuit els hangars de l’equipament alturgellenc que estan en funcionament i quedarà espai per construir-ne set més.