El director general del Grup Montaner, Joan Montaner. (Foto: Grup Montaner)
Empresa

El Grup Montaner obre més oficines i aspira a facturar 100 milions l'any 2020

L'empresa, amb delegació a Andorra, preveu multiplicar el seu negoci

El Grup Montaner, un hòlding d’empreses dedicat als recursos humans, preveu multiplicar el seu negoci i assolir una facturació de 100 milions d’euros el 2020. El director general del grup, Joan Montaner, creu que la companyia està preparada per assolir un impuls en el negoci gràcies a l’obertura de noves oficines. En els darrers dos anys n’ha reforçat 21 i en preveu obrir cinc més durant el que queda d’any. Un dels llocs amb presència del Grup Montaner és Andorra.

La línia de negoci d'externalització, que presta serveis a sectors estratègics com logística i transport, alimentació i carni, indústria o hostaleria, suposa actualment un 35% del negoci, després que TQ Serveis, l'empresa del grup que gestiona aquests serveis, aconseguís una facturació 24 milions el 2017.

Amb un volum de més de 34.000 contractacions anuals, l'aspiració global del grup passa per oferir dia a dia oportunitats professionals a les persones, tant candidats como directius, i a les empreses, acompanyant-les en el seu desenvolupament professional. Precisament, Montaner & Associats sorgeix d’una decisió de Ramon Montaner, pare de l'actual director general, Joan Manel, qui va detectar una oportunitat en el mercat per millorar i optimitzar els processos de selecció que ell mateix vivia com a aturat, després d’abandonar una editorial de prestigi.