Els set joves amb els professors i les autoritats després de rebre les orles. (Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
Empresa

El curs del Pla de Transició al Treball de la Seu d'Urgell forma set joves

La sala de plens de l'ajuntament acull el lliurament d'orles

La sala de plens de l’ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit l’acte de lliurament d’orles als set alumnes que han pres part en el curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic 2017-2018, emmarcat en els Programes de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT), organitzats pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el consistori urgellenc.

L'alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; la regidora d’Ensenyament, Sílvia Iscla, i la responsable territorial del Pla de Transició al Treball, Eva Ribera, han fet un reconeixement als joves per la formació assolida durant aquest curs escolar. En l'acte també s’ha projectat un vídeo que recopila de manera resumida els projectes realitzats pels estudiants.

Després dels lliurament de les orles, els set joves, acompanyats per la seva tutora, Rosa Montilla, han rebut la felicitació de l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, que els ha aconsellat que segueixin formant-se. De l'alumnat, sis han aprovat el PTT i cinc han superat la prova d'accés al cicle formatiu de grau mitjà. Alguns dels nois i noies realitzaran el curs vinent un cicle formatiu de grau mitjà, mentre que d’altres seguiran els seus estudis a l’Escola d’Adults.