Les quatre noves incorporacions d'Andbank Espanya a Barcelona. (Foto: Andbank Espanya)
Sector financer

Andbank Espanya reforça la seva presència a Barcelona amb quatre incorporacions

El seu objectiu és seguir enfortint-se a la ciutat amb un model basat en els valors d'especialització i millor servei al client

Andbank Espanya, entitat especialitzada en banca privada, ha incorporat a quatre banquers que se sumen al seu equip a Barcelona: Belén González Guillén, Jordi Calvet San José, Elisa Pruna Sales i Carles Sanfeliu arriben a Andbank amb l'objectiu de reforçar la presència de l'entitat a la zona i continuar oferint el millor servei de banca privada als seus clients. Els quatre professionals s'han unit a l'entitat en els últims dos mesos, i amb la seva incorporació Andbank referma la seva ferma aposta per Catalunya, i la seva capacitat de captar el millor talent en banca privada.

"La nostra sòlida estratègia de creixement en les places clau per a l'entitat com Barcelona es recolza en la nostra capacitat d'atraure els millors professionals del sector al nostre país", comenta José de Alarcón Yécora, director comercial d'Andbank Espanya. "Estem molt satisfets amb les incorporacions d'aquests quatre excel·lents professionals que, amb les seves extenses trajectòries i profund coneixement de la indústria de la banca privada, seran sens dubte una gran aportació per al nostre equip ".

L'entitat va créixer un 20% en actius gestionats en el territori durant l'any passat, i el seu objectiu és seguir enfortint el negoci a Barcelona amb un model basat en els valors d'especialització, independència i el millor servei al client.

Belén González Guillén s'incorpora a Andbank provinent de Sabadell Urquijo, on ocupava el lloc de directora de banca privada. Amb més de vint anys d'experiència en la gestió i en l'assessorament especialitzat de clients, Belén González estarà basada en l'oficina d'Andbank de passeig de Gràcia. Té una llicenciatura en dret per CEU San Pablo de Madrid, màster en assessoria jurídica d'empreses per IE Business School i compta amb certificació EFA.

Jordi Calvet San José, que compta amb prop de 25 anys d'experiència en la gestió i en l'assessorament especialitzat de clients de banca privada, arriba provinent de Caixa d'Enginyers de Girona on ocupava el lloc de subdirector a l'oficina principal de Girona. Llicenciat en ciències químiques per la Universitat de Girona, és a més tècnic comptable-fiscal per Deusto i compta amb certificació EFA. Jordi Calvet treballarà des de l'oficina d'Andbank a l'avinguda Diagonal.

Carles Sanfeliu s'incorpora com a banquer privat a l'oficina d'Andbank del carrer Ganduxer. Carles Sanfeliu compta amb més de deu anys d'experiència en la gestió de patrimonis i assessorament especialitzat a clients de banca privada, i prové de Deutsche Bank on ocupava el lloc de gestor de banca privada. Titulat superior en direcció d'empreses i economia internacional per la Universitat de Vic, és a més màster en direcció de màrqueting per ESERP i compta amb certificació EFA.

Per la seva banda, Elisa Pruna Sales arriba a Andbank com la nova banquera privada de Medpatrimonia, l'aliança d'empreses creada per l'entitat financera i Grup Med, el grup d'empreses pertanyent al col·legi de Metges de Barcelona que ofereix serveis de gestió patrimonial i assessorament financer a professionals del col·lectiu mèdic. Elisa Pruna ocupava fins ara el lloc d'executiva de comptes de patrimonis per al segment de Banca Privada a Banca March, i compta amb vuit anys d'experiència professional en el sector. És llicenciada en dret i en administració i direcció d'empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva incorporació s'emmarca dins de l'estratègia de creixement d'Andbank en l'àrea de gestió i assessorament patrimonial a professionals.

Andbank Espanya compta amb quatre oficines a Barcelona, ​​tres a la zona de Sarrià-Sant Gervasi i una a passeig de Gràcia. Un total de 47 persones conformen l'equip de professionals que atenen els clients de la ciutat, oferint serveis especialitzats de gestió de patrimonis, assessorament financer i planificació patrimonial. A aquest equip se suma una xarxa de catorze agents i EAFIs que donen servei als seus clients.