Un expositor de la firma de roba Naulover. (Foto: Naulover)
Empresa

Naulover s'associa amb la marca de calçat de les parelles de Messi i Luis Suárez

La coneguda firma de moda és present al país en exclusiva amb Pyrénées Andorra

La coneguda firma de moda Naulover, present a Andorra en exclusiva amb el Grup Pyrénées, ha arribat a un acord amb la marca de calçat argentina Sarkany, que va aterrar a Barcelona l'any passat de la mà d'Antonella Roccuzzo i Sofía Balbi, parelles dels futbolistes blaugranes Leo Messi i Luis Suárez, respectivament. L'empresa catalana i la franquícia argentina han establert un acord "de llarg recorregut" i el primer escenari d'aquesta col·laboració ha estat la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que s'ha celebrat aquesta setmana al recinte modernista de Sant Pau.

Així, com primer pas d'aquest acord, Naulover va desfilar amb calçat de Sarkany per presentar la col·lecció 'Matelot', la seva proposta per a la temporada que ve primavera-estiu 2019. Naulover dissenya i produeix a Barcelona, on compta amb una fàbrica de 9.000 metres quadrats i un espai d'exposició de més de 300 al cèntric carrer Muntaner.

La firma dona feina a unes 130 persones i és present en països com Itàlia, Bèlgica, Portugal, França, Alemanya, Holanda, Luxemburg, els Emirats Àrabs, la Xina o els Estats Units. A Espanya compta amb una botiga pròpia a Barcelona, 400 punts de venda multimarca, 90 córners a El Corte Inglés i canal en línia. Naulover va ser creada l'any 1957 per José Noguera Muñoz.

De la seva banda, Sarkany és una marca especialitzada en el disseny de calçat per a dona i l'any passat va obrir la seva primera botiga a Barcelona en el marc del seu pla d'expansió per Europa. La companyia compta amb més de cinquanta punts de venda exclusius i altres tants espais multimarca en les principals ciutats argentines.