La directora de la Cambra de Comerç, Pilar Escaler, i el president de l'entitat, Miquel Armengol. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

La Cambra proposa la creació d'una borsa de treball per a estudiants

L'objectiu és que puguin trobar feina a l'estiu i en altres períodes de vacances

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Miquel Armengol, ha proposat, en una reunió amb assessors del departament d'Ocupació i Treball del Govern, la creació d'una borsa de treball per a estudiants que els permeti trobar feina a l'estiu i en altres períodes de vacances. També proposa que hi hagi empreses on puguin realitzar les pràctiques universitàries o d'escoles professionals donant dret a crèdits.

El fet de poder disposar d’una borsa de treball pels estudiants podria aportar diversos avantatges com ara l'obtenció d'ingressos per cobrir les despeses de matriculació a les universitats o a altres centres docents, a més de poder fer currículum de cara al seu accés al món professional.

D’altra banda, la Cambra constata que un gran nombre d’estudiants, en acabar els estudis, no tornen a treballar a Andorra, i pensen que el fet de realitzar aquestes pràctiques al país, els donaria la oportunitat de conèixer el dia a dia de l’empresa andorrana, a més de generar contactes laborals que els podran ser d’ajuda un cop finalitzats els estudis.