Imatge de la botiga Veritas a Andorra la Vella. (Foto: Bomosa)
Empresa

Veritas inverteix 2,5 milions d'euros en tres nous establiments a Catalunya

La cadena de supermercats ecològics és present a Andorra des de l'any 2012 gràcies a Bomosa

La cadena de supermercats Veritas invertirà 2,5 milions d'euros i crearà 30 nous llocs de treball amb l'obertura de tres nous establiments a Catalunya. Segons ha informat la cadena en un comunicat, els nous establiments s'ubicaran a Platja d'Aro i Palafrugell (Baix Empordà) i a Premià de Mar (Maresme). Les botigues se sumen als 57 establiments que l'empresa té distribuïts per Catalunya, País Basc, Navarra, Illes Balears, Madrid i Andorra.

L'arribada de Veritas a Andorra l'any 2012 va ser possible gràcies a Bomosa. Veritas és  líder en alimentació ecològica compromesa amb la salut, el gust, el medi ambient, la proximitat, la diversitat de producte i totalment focalitzats al client. El seu objectiu ha estat sempre apropar el producte i la consciència ecològica al client final, a més d'arribar a ser un punt de referència de la distribució de productes ecològics al Principat, i un punt de consulta per als diferents col·lectius en temes de producte ecològic. Aquesta cadena de supermercats ecològics va ser fundada l'any 2002 per quatre famílies catalanes.

L'expansió de Veritas és força més difícil que la dels supermercats habituals, precisament, per la seva estratègia de negoci. El menjar fresc i elaborat sense artificis es basa també en una producció fresca, motiu pel qual a l'empresa no li resulta senzill allunyar-se dels seus centres de distribució. Fins i tot per fer el seu pa ecològic va instal·lar una planta a l'Hospitalet, a menys d'una dotzena de quilòmetres dels seus principals establiments a la capital catalana.