Vall Banc ha incorporat 32 estudiants en el seu programa d'estiu. (Foto: Vall Banc)
Sector financer

Vall Banc acull 32 universitaris en el programa de pràctiques d’estiu

L'estada, dirigida a estudiants del país, té una durada de dos mesos

Vall Banc inicia el més de juliol acollint 32 joves estudiants universitaris en el programa de pràctiques de l’entitat. Aquesta estada remunerada, dirigida a estudiants del país té una durada de dos mesos i s’emmarca en el programa formatiu de recerca i creació de talent. Per segon any consecutiu, Vall Banc mostra el seu interès per oferir estades d’estiu que permetran el creixement laboral d’aquests joves professionals i aportaran una perspectiva nova a l’entitat.

Aquestes pràctiques, a banda de ser un període formatiu professional també serveixen com a convalidació de crèdits universitaris amb l’establiment de convenis amb els centres d’estudis respectius. L’objectiu dels eventuals és millorar seva formació professional en el sector bancari.

Els joves treballaran en àmbits com Recursos Humans, Tecnologia, Gestió de Riscs, Assessoria jurídica, Finances, Administració i control de comptes, 'Back office' de Negoci, Arxiu central, Gestora d’actius, Compliment Normatiu i Comunicació, entre d’altres