Cartell anunciador de l'esdeveniment de Barcelona. (Foto: Smart City Expo)
Innovació

Actua ofereix un espai per a les empreses a l'Smart City Expo World Congress 2018

L'event se celebrarà a Barcelona els dies 13, 14 i 15 de novembre

Actua participarà per tercer any consecutiu a l’Smart City Expo World Congress que se celebrarà a Barcelona els dies 13, 14 i 15 de novembre del 2018. Per primera vegada, oferirà un espai físic dins de l’estand andorrà per a les empreses del país. A més farà difusió de la participació entre professionals, empreses i organismes internacionals que visiten i participen en el congrés.

L’agència de promoció econòmica d’Andorra també proporcionarà a les empreses dues entrades d’expositor, quatre entrades de visitant i la presència en el catàleg oficial online d’empreses de l’Smart City Expo World Congress. El preu és de 200 euros + IGI pels tres dies de congrés. Els interessats poden enviar la seva sol·licitud abans del proper 30 de juliol a través d’aquest link: www.actua.ad/inscripcio_SCEWC2018

L’Smart City Expo World Congress 2017 va rebre 18.000 visitants i va reunir 700 ciutats dels cinc continents, 675 expositors i més de 400 ponents. L'esdeveniment va ocupar 30.000 metres quadrats d'exposició amb grans companyies com Alstom, AT&T, Bosch, Cellnex, Cisco, Deutsche Telekom, Engie, FCC, Ferrovial, Fiware, Hexagon, Huawei, Intel, Mastercard, Microsoft, PTC, SAP, Siemens, Silver Spring Networks, Suez i ZTE.