Façana de l'Ona Dorada del Tarter. (Foto: )
Turisme

La cadena Ona Hotels espera arribar als 40 establiments el 2019

L'empresa està implantada a Andorra amb un aparthotel al Tarter

La cadena hotelera Ona Hotels, amb presència a Andorra, ha anunciat que preveu arribar als 40 hotels el 2019 i que iniciarà el seu pla d'expansió a la ciutat de Marràqueix (Marroc). La cadena catalana, que actualment compta amb al voltant de 30 hotels, ha explicat que durà a terme la gestió i explotació d'un complex de Marràqueix, que compta amb una extensió de més de 93.000 metres quadrats i amb 260 habitacions (104 dobles, 52 suites familiars i 104 suites júnior).

A més, el complex té tres restaurants, un spa i piscina, entre d'altres serveis, ha explicat en un comunicat Ona Hotels, que assegura que aquest nou projecte "es convertirà en el vaixell insígnia en l'actual fase d'expansió internacional de la companyia". El director d'expansió d'Ona Hotels, Nacho Barrau, ha avançat que l'empresa està analitzant destins com Grècia, Xipre, Túnez o Turquia per continuar amb el seu pla d'internacionalització.

Actualment, Ona Hotels té presència a Catalunya, a la Costa del Sol, a les Illes Balears, a les Illes Canàries i a Andorra (Ona Dorada Aparhotel) que està situat al Tarter.