Andbank Espanya ha lliurat  8.600 euros que es destinaran a la investigació contra el càncer i el tractament de la malaltia en els infants. (Foto: Andbank Espanya)
Sector financer

Andbank Espanya lliura la recaptació d'un torneig de pàdel a Fero i a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Es van recollir 8.600 euros que es destinaran a la investigació contra el càncer i el tractament de la malaltia en els infants

Andbank Espanya ha fet entrega dels fons recaptats en el campionat de pàdel benèfic a la Fundació Fero i a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, ​​per al projecte de construcció del nou Pediatric Càncer Center. Gràcies a les aportacions no només d'Andbank sinó d'empreses i particulars que van voler contribuir a aquests projectes, es van recollir 8.600 euros, que han rebut a parts iguals les dues entitats per seguir endavant amb l'admirable tasca que desenvolupen a la investigació contra el càncer i el tractament de la malaltia en nens.

L'objectiu d'Andbank Espanya amb aquest primer campionat benèfic de pàdel era recaptar fons que es destinaran a la lluita contra el càncer i així involucrar la societat en la investigació contra aquesta malaltia. En concret, el 50% dels diners s'ha lliurat a la Fundació Fero, fundació privada fundada el 2001 pel doctor Baselga, que dirigeix ​​el Centre oncològic del Memorial a Nova York i està considerat un dels millors oncòlegs del món. Fero té com a objectiu contribuir al desenvolupament de la investigació contra el càncer; un dels principals fites de la fundació ha estat la creació del Centre de Càncer de Mama, a Vall d'Hebron, únic en la seva especialització a Espanya. L'altre 50% dels diners s'ha destinat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, ​​per al projecte de construcció del nou Pediatric Càncer Center, que requereix una inversió de 30 milions d'euros. Aquest centre, especialitzat en càncer infantil, es convertirà en líder en la seva categoria a nivell europeu.

Dins de la seva política de RSC, Andbank Espanya realitza una ferma aposta per la investigació i la lluita per la cura del càncer, objectius en els quals té especial focus. Per a Carlos Aso, conseller delegat d'Andbank Espanya "aquest tipus d'iniciatives són part essencial de qualsevol activitat empresarial, i des Andbank som plenament conscients del compromís que una entitat com la nostra ha d'adquirir amb la societat en què exerceix la seva activitat".

Al mes de març Andbank Espanya va lliurar els dividends del seu fons social Andbank Microfinance Fund a la Fundació FERO. Així mateix, aquest any han estat socis fundadors en aquest projecte innovador, necessari i il·lusionant: el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, ​​el centre oncològic infantil més gran d'Europa; impulsat per l'hospital Sant Joan de Déu per lluitar amb l'última tecnologia contra el càncer infantil, un projecte que es va donar a conèixer a través de la campanya #ParaLosValientes. Andbank Espanya seguirà col·laborant amb les dues organitzacions per donar suport a la impagable tasca que realitzen per a la societat.