Aparador d'un comerç de l'eix comercial Meritxell-Carlemany. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Intueri Consulting implementarà el projecte del segell 'Andorra Comerç Excel·lent'

L'acció, gestionada per la Cambra de Comerç, s'emmarca en el Pla estratègic de turisme de compres

L'empresa Intueri Consulting serà l'encarregada d’implementar el projecte del segell 'Andorra Comerç Excel·lent" que s'emmarca en les accions proposades en el Pla estratègic de turisme de compres, i que serà gestionat per la Cambra de Comerç com un servei propi de l’entitat.

El segell 'Andorra Comerç Excel·lent' informa els consumidors que l’establiment on va a comprar sobresurt per la seva “qualitat comercial”, i que ofereixi el millor servei. Els establiments que vulguin aconseguir-lo hauran de complir un seguit de requisits.

El Pla estratègic de turisme de compres té, entre els seus objectius estratègics, diversificar i millorar la qualitat de l’oferta comercial, atreure noves marques de renom internacional, orientar-se cap a un comerç menys centrat en les promocions i les rebaixes i facilitar el desenvolupament del comerç electrònic. També es preveu un reforç de la vocació turística d’Andorra per incrementar els motius i la durada d’estada al país i afavorir les sinergies amb l’oferta cultural. De la mateixa manera, es busca reduir o eliminar les barreres físiques per millorar la comoditat per comprar i acompanyar els comerciants en la posada en valor de la seva oferta.