L'equip de Kersio presentant la nova proposta als treballadors de Vall Banc. (Foto: Vall Banc)
Sector financer

Vall Banc reforça la proposta de Wealth Management amb el gestor de fons Kersio

L'equip, un dels millors del sector, està liderat per Walter Scherk

Un dels millors equips gestors de fons del sector s'ha convertit en el reforç per a la proposta de Wealth Management de Vall Banc. Kersio s'afegeix a la llista d'especialistes que col·laboren amb l'entitat andorrana per ampliar i millorar els instruments a disposició dels clients.

La seva firma no és del tot nova, perquè ja està present al Vall Banc Fons Kersio, l'FI és una nova eina dissenyada per a inversors amb un nivell de tolerància al risc moderadament elevat i interessats en teniu exposició a actius de renda variable europea i global. Kersio, en col·laboració amb Vall Banc, ofereix una eina única per assegurar una bona diversificació de la cartera d'inversió dels seus clients.

L'equip estarà dirigit per Walter Scherk, considerat pel Wall Street Journal un dels millors equips analistes d'Europa, i que va ser sotsdirector general de la Borsa de Barcelona i professor de finances a l'IESE Business School de Barcelona. L'acompanyaran Vivian Scherk, exdirectora financera de JG Ingenieros i Alberto Carrasco, analista durant més de vuit anys a Strategic Investment Advisors.