Dijous 25 d'abril de 2024
|
23:10 H
El conseller delegat, Josep Martínez Vila, i el president de Saba, Salvador Alemany.
El conseller delegat, Josep Martínez Vila, i el president de Saba, Salvador Alemany. (Foto: Saba)
Empresa

Saba farà junta extraordinària el 14 de setembre després de la compra del 48,7% per part de Criteria

Andorra la Vella

El consell d'administració de Saba Infraestructures ha acordat convocar junta extraordinària d'accionistes el 14 de setembre a Barcelona, després de l'anunci realitzat per CriteriaCaixa de l'adquisició del 48,7% del capital, passant a concentrar-ne el 99%. Segons ha informat la companyia d'aparcaments aquest dimarts en un comunicat, en l'ordre del dia s'inclou l'aprovació d'una distribució de 130 milions d'euros amb càrrec a la partida de reserva de prima d'emissió, la qual cosa equival a 0,176 euros bruts per acció.

Aquesta junta extraordinària es convoca després dels canvis en la configuració accionarial feta pública el 30 de juliol, després de l'anunci realitzat per CriteriaCaixa de l'adquisició del 48,7% de les accions de Saba en mans de Torreal, KKR i PROA per un import de 438 milions. Saba va celebrar el 12 de juny la seva junta ordinària, durant la qual el president, Salvador Alemany, ja va avançar –en referència a una suposada concentració accionarial– que des de la companyia es treballarà amb la voluntat de facilitar liquiditat durant un període de temps a la posició de la resta d'accionistes minoritaris al mateix preu per acció que el resultant de l'operació entre els accionistes principals.

En aquest sentit, els accionistes disposaran de tota la informació sobre aquest tema, així com del procediment operatiu que correspongui. En aquesta mateixa junta extraordinària se sotmetrà, així mateix, a la votació dels accionistes l'autorització per a l'adquisició d'accions pròpies per part del grup Saba.

Notícies relacionades