Divendres 26 d'abril de 2024
|
23:46 H
Arantxa Soriano i Carmen García durant un partit del torneig de Mijas del World Padel Tour.
Arantxa Soriano i Carmen García durant un partit del torneig de Mijas del World Padel Tour. (Foto: World Padel Tour)
Sector financer

Vall Banc, el patrocinador principal del World Padel Tour

Andorra la Vella

Vall Banc continua promovent la celebració d’esdeveniments esportius internacionals de primer nivell a Andorra, en aquesta ocasió amb la celebració de la segona edició del Vall Banc Andorra la Vella Open, torneig oficial del World Padel Tour. La competició tindrà lloc a les instal·lacions del Poliesportiu d’Andorra del 22 al 26 d’agost, durant la qual es podran veure les millors pales del món. El torneig començarà amb les rondes prèvies, que tindran lloc a partir del 19 d’agost, i fins al 21. A partir de llavors, arriben les eliminatòries, que començaran el 22, i s’acabarà amb les finals i semifinals, que es disputaran durant el cap de setmana. Les entrades ja estan a la venda a través del portal del World Padel Tour: www.worldpadeltour.com.

El World Padel Tour s’ha posicionat com una de les proves esportives de pàdel més importants del sector gràcies a l’èxit aconseguit en les diferents proves que conformen el tour any rere any. Es tracta d’un circuit que cada any disposa de més de 20 proves per tot el món en les quals participen els millors jugadors del moment, com Fernando Belasteguín i Pablo Lima, en la categoria masculina, i Alejandra Salazar i Marta Marrero, en la femenina. Un calendari complet, format per 26 tornejos durant tot l’any 2018, que inclou un màster final, onze opens, vuit challengers, a més de dues exhibicions que porten la passió pel pàdel arreu del món. És l’únic torneig internacional que inclou les categories masculina i femenina.

El Principadel, el primer club de raqueta del Principat, serà el club oficial del Vall Banc Andorra la Vella Open. Es preveu una assistència de més de 8.000 espectadors que gaudiran de les competicions entre els prop de 100 professionals del món del pàdel del més alt nivell que competiran en les categories masculina i femenina de l’Open andorrà. El Vall Banc Andorra la Vella Open és el 8è torneig de categoria open de la temporada 2018 del World Padel Tour, competició que assoleix sempre la participació de milers d’assistents que gaudeixen en directe del millor pàdel del món.

Aquest acord amb el Principadel permet portar el World Padel Tour a Andorra i s’afegeix a altres projectes de Vall Banc i entitats esportives andorranes com els portats a terme amb el Vall Banc FC Santa Coloma, la Federació de Bàsquet d’Andorra i la Federació Andorrana d’Esports Adaptats (Fadea).