Cafeteria de l'hotel Exe Liberdade de Lisboa. (Foto: Hotusa)
Empresa

Hotusa amplia el seu negoci a Portugal i obre un nou hotel a Lisboa

El grup és present a Andorra des de l'agost del 2014 amb l'Eurostars Centre

El Grup Hotusa ha ampliat el seu negoci a Portugal amb l'obertura aquest dimecres d'un nou hotel de tres estrelles, l'Exe Liberdade, a Lisboa, el tretzè establiment de la companyia al país i el quart en el seu capital. L'edifici, gestionat per l'àrea hotelera del grup, Eurostars Hotel Company, disposa de 163 habitacions distribuïdes en vuit plantes i es troba en els voltants de "llocs de referència" de la capital lusitana, ha informat el Grup Hotusa en un comunicat.

"En el marc del nostre pla d'expansió internacional, Portugal és una de les nostres més fermes apostes i la destinació en què disposem de més presència i una estructura més consolidada", ha afirmat el president del grup, Amancio López Seijas. Eurostars Hotel Company compta amb més de 190 establiments repartits per 19 països de tot el món, 100 dels quals se situen en les grans capitals espanyoles i destinacions internacionals com Nova York, París, Berlín, Roma, Brussel·les i Praga, entre d'altres.

Per la seva banda, el Grup Hotusa, amb oficines centrals a Barcelona, ​​integra, a més de la seva pròpia àrea hotelera, un consorci hoteler amb 2.700 establiments associats, el representant hoteler Keytel, amb més de 1.300 establiments adherits i la central de reserves Restel. Hotusa és present a Andorra des de l'agost del 2014 amb l'Eurostars Andorra Center d'Andorra la Vella. Altres hotels del grup al Principat són l'Exe Prisma, el Sant Eloi, el Panorama, el Metropolis o l'Eureka.