Un dels cursos organitzats per l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU). (Foto: AEAU)
Innovació

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell organitza tres cursos de màrqueting i vendes

Les propostes formatives es duran a terme el pròxim mes d'octubre

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) organitza tres nous cursos de cara al pròxim mes d'octubre centrats en les vendes i el màrqueting. El termini per inscriure's ja és obert. El curs 'Negociació i tancament eficaç de vendes' començarà l'1 d'octubre i acabarà el 24 del mateix mes. L'horari de les classes serà dilluns i dimecres, de 19 a 21.30 hores, al Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu (Cetap), ubicat a la 3a planta de l'edifici de les Monges. El programa inclou continguts sobre com ajudar a comprar, la negociació o el tancament d'acords.

L'altra proposta formativa que s'oferta és 'Introducció al màrqueting digital', en què es tractarà l'elaboració d'un pla de màrqueting digital, estratègies web i la publicitat a Internet. Les classes es duran a terme el 3, 8 i 10 d'octubre, de 15 a 16.40 hores, també al Cetap. Per últim, el 25 de setembre s'iniciarà el curs 'Màrqueting', destinat a explicar què és el màrqueting directe, com fer un pla de màrqueting (anàlisi, objectius, pressupost i seguiment), quines són les estratègies d'interacció amb els clients i quines poden ser les estratègies de fidelització i vendes.

Els interessats poden reservar la seva plaça a través del correu electrònic info@aeau.org o bé al telèfon 663 931 119. Els cursos els finança el consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el ministeri de Treball i Seguretat Social i PIMEC (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya).