El grup Taurus ha arribat a un acord amb Black+Decker. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

El grup Taurus comercialitza nous productes amb llicència Black+Decker

L'empresa d'Oliana, que serà present a partir del dia 31 a la fira de Berlín, amplia la cartera de productes que ja engloba disset marques

El grup Taurus ha començat a desenvolupar i a comercialitzar al mercat europeu productes PAE sota la llicència de la coneguda firma Black+Decker. Amb aquest acord, l'empresa d'Oliana amplia la seva cartera de productes, que actualment ja engloba un total de disset marques.

La nova estratègia se centra en una gamma de petits electrodomèstics impulsats per la companyia nord-americana, amb més de 100 anys d'experiència en el sector, que se sumen a les capacitats del departament d'R+D de Taurus, amb l'objectiu de desenvolupar nous i innovadors productes per al mercat d'electrodomèstics. Amb el suport de la seva xarxa de filials i distribuïdors, el grup Taurus se centrarà a reforçar i consolidar la seva posició a nivell europeu a través de Black+Decker, una de les marques més conegudes del mercat. La llicència no inclou el mercat del Regne Unit ni tampoc la categoria de productes de neteja per a la llar.

Amb deu filials internacionals i la presència en més de 120 països, el grup Taurus és actualment una de les empreses líders en el sector del petit electrodomèstic, amb un important desenvolupament de nous productes i una contínua expansió internacional. L'empresa urgellenca segueix la filosofia de dissenyar "productes que millorin la qualitat de vida i el confort de les persones a casa seva", expliquen. Aquest nou acord es produeix dins el marc estratègic d'"expansió nacional i internacional" que ha caracteritzat Taurus els darrers anys anys i que mostra "una clara intenció per part de la companyia de convertir-se en un dels grups líders de petits electrodomèstics a Europa".

Les novetats i futurs llançaments de la marca es presentaran a la Fira IFA d'electrònica de consum, que se celebrarà a Berlín del 31 d'agost al 5 de setembre.