Dijous 02 de maig de 2024
|
18:46 H
Les operadores mòbils de l’estat espanyol es disputen el client universitari.
Les operadores mòbils de l’estat espanyol es disputen el client universitari. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

Guerra d'ofertes de fibra per a universitaris estrangers a l'estat espanyol

Les operadores Orange i Vodafone han entrat en una guerra d'ofertes de fibra per a estudiants a l’estat espanyol. Orange ha llançat una oferta dissenyada per cobrir les necessitats de comunicació fixa (fibra o ADSL + trucades) d'alumnes d'estudis superiors que inicien al setembre el nou curs acadèmic 2018-2019.

La promoció comprèn fibra simètrica de 100 megabytes més trucades per 12,8 euros al mes durant el primer any, una quota de línia de 18,5 euros al mes i una quota inicial de 29,95 euros. A més, aquesta quota no presenta permanència després del primer mes i el client té la possibilitat de suspendre el servei fins a un màxim de sis mesos a l'any per una quota de 6,05 euros mensuals.

Segons Orange, l'oferta va dirigida tant a estudiants espanyols que es desplacen fora de la seva ciutat, com a estudiants estrangers que necessiten una connexió de qualitat i d'alta velocitat per als seus estudis i per seguir connectats amb els seus a un preu "competitiu".

Així mateix, dilluns passat Vodafone YU va llançar la Fibra Yuser, la seva primera oferta de fibra d'alta qualitat per a estudiants que busquen Internet a casa. Els clients que escullin aquest pla comptaran amb 120 megabytes de fibra per 34 euros al mes amb 6 mesos d'HBO Espanya inclosos.

Notícies relacionades