Un dels locals de Cereal Hunters Cafè. (Foto: Cereal Hunters Cafè)
Empresa

La moda dels bars de cereals arriba a Andorra amb Cereal Hunters Cafè

La franquícia aterra al país després de l'èxit a Madrid i Barcelona

La cadena Cereal Hunters Cafè ha obert un local a Andorra la Vella, en concret, al carrer Pau Casals. Es tracta d’una franquícia que aterra al país després de l’èxit aconseguit a Madrid i Barcelona. La carta de l’establiment disposa de més de 170 varietats de cereals que poden anar acompanyats d’una vintena de tipus de llet, tant d’origen vegetal com animal.

A més, qui ho vulgui, també hi pot afegir algun dels fins a quinze complements dolços disponibles. La inauguració es va fer el divendres 24 d’agost. Cereal Hunters Cafè va néixer de la mà de Cristina López Pacho, Jaime Salvat Esteve, Francisco Marcos Villaplana Pérez i José Javier Fernández Alonso, quatre amics sense experiència prèvia en l'àmbit de l'hostaleria que van decidir emprendre aquest projecte després de viatjar a Londres i conèixer aquest nou concepte. La cadena s'articula a través de la mercantil limitada Cereal Hunters, en la qual tots ells figuren com a administradors solidaris. L'afluència de públic als diversos establiments ha provocat una alta demanda de peticions per tenir una franquícia.

La inversió necessària per obrir un local d'aquest nou concepte arrenca en 32.000 euros, quantitat que inclou un cànon d'entrada de 12.000 euros, per a una dimensió mitjana del local de 135 m2. Així mateix, els franquiciats han de pagar un cànon del 4% i un cànon de publicitat del 2%. La ubicació ideal per als establiments de Cereal Hunters se situa en centres urbans, amb bona visibilitat del local i flux de vianants, sent recomenable l'emplaçament a prop de zones amb afluència de gent jove.