Captura de pantalla de la pàgina web de l'European Blockchain Convention. (Foto: EBC)
Empresa

Barcelona es prepara per a la primera European Blockchain Convention

Neix amb l'aspiració de convertir-se en una conferència de referència al sector

Barcelona acollirà, el proper 29 de novembre, l'European Blockchain Convention (EBC), que reunirà prop de 500 líders de camps com la indústria, la política, l'economia, el dret o l'emprenedoria que treballen en l'àmbit del 'blockchain' i l'economia digital.

La convenció, considerada una de les més especialitzades a nivell europeu, oferirà als assistents quinze panells diferents i cinc hores de ‘networking’ per explorar l'estat actual de la tecnologia 'blockchain' amb l'objectiu de proporcionar continguts inspiradors de la mà d'experts internacionals i facilitar un entorn de xarxa per establir relacions comercials.

L'EBC neix amb l'aspiració de convertir-se en una conferència de referència en el sector a Europa. I tot i que s'estan plantejant fer més edicions de la conferència en altres capitals europees, als cofundadors Victòria Gago i Daniel Salmerón els agradaria que la capital catalana comptés cada any almenys amb una edició de l'EBC per ser Barcelona, en paraules de Daniel Salmerón, "un 'hub' tecnològic de referència a Europa i per ser una de les àrees europees amb major voluntat d'esdevenir un referent mundial de 'blockchain'".