Interior d'un local de Telepizza. (Foto: Telepizza)
Empresa

Telepizza obre el seu primer local a Andorra la Vella

És líder en el sector de repartiment a domicili de menjar preparat

Telepizza, la marca més coneguda de pizzes al món ja compta amb un establiment a Andorra la Vella, concretament a l’avinguda Consell d’Europa 12. És una multinacional espanyola, fundada el 1987 amb caràcter d'empresa familiar que s'ha convertit en pocs anys en líder al sector de repartiment a domicili de menjar preparat.

El 1988 van abrir la seva primera botiga a Madrid i va ser la capdavantera en el repartiment a domicili dins del segment de pizza a Espanya. Entre els anys 1992 i 1993 la companyia va obrir la seva primera fàbrica i va comenzar la seva estratègia d'expansió internacional tot obrint establiments a Polònia, Portugal i Xile. Ara ha arribat a Andorra. La franquícia ofereix servei a domicili per Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, Sant Julià de Lòria i la Massana.

El mes de maig passat, Yum! Brands, propietari, entre d’altres, de Pizza Hut, i el Grup Telepizza va pactar una aliança estratègica i un acord de màster franquícia per accelerar el seu creixement a l’Amèrica Llatina (excloent-hi el Brasil), Espanya, Andorra, Portugal i Suïssa. Mitjançant aquesta aliança, Pizza Hut preveu duplicar la seva presència en aquestes zones i passarà a tenir el número u de la seva categoria a l’Amèrica Llatina i el conjunt del Carib per nombre d’establiments. D’altra banda, el Grup Telepizza s'ha convertit en el màster franquiciat més gran de Pizza Hut del món per nombre d’establiments.