Francisco Marín durant la seva conferència a Andorra la Vella el mes de febrer passat. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Mor Francisco Marín, president del Comitè de Serveis a Associats d'EFPA Espanya

El mes de febrer passat va inaugurar la jornada dedicada als pròxims reptes del sector financer que es va fer a Andorra Vella

Francisco Marín, president del Comitè de Serveis a Associats d'EFPA Espanya (Associació Europea d'Assessors Financers) i membre de la junta directiva, ha mort a Barcelona. Marín es va incorporar al projecte EFPA Espanya des de la seva fundació el 2000. Des de l'organització destaca que, com a president del Comitè de Serveis a Associats d'EFPA Espanya, ha estat un dels principals artífexs del gran creixement que ha experimentat l'associació al llarg de aquestes últimes dues dècades i el principal responsable del programa EFPA d'educació financera que l'associació va posar en marxa el 2015.

"Des de l'associació volem testimoniar i reconèixer de tot cor, l'encomiable i formidable treball que ha realitzat durant tots aquests anys per al desenvolupament d'EFPA Espanya i per al foment de la professió d'assessor financer al nostre país, així com el seu compromís amb la millora de la cultura financera ", afirmen des de l'organització.

Marín va inaugurar el mes de febrer passat la jornada dedicada als pròxims reptes del sector financer que es va fer a Andorra Vella. Va considerar que l'ingrés d'Andorra al Fons Monetari Internacional (FMI) permetrà parlar de tu a tu amb els altres països. "Potser caldrà fer algun ajustament però no un canvi estructural en el sistema financer", va afegir. Marín també va explicar que "Andorra està responent a les modificacions que se li han plantejat amb un ritme molt bo". Pel que fa a la banca, va comentar que "s'ha guanyat el respecte pel seu treball amb seriositat".