Seu de la Cambra de Comerç. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

La Cambra estudia organitzar ‘retail tours’ a destinacions d’hivern

Actualment se’n fan a grans ciutats com Londres o Nova York

La Cambra de Comerç estudia organitzar ‘retail tours’ a destinacions d’esports d’hivern, segons ha anunciat el seu president Miquel Armengol. Actualment ja se’n duen a terme a grans ciutats com ara Londres o Nova York, però la intenció és anar a poblacions com ara Chamonix (França) o Zermat (Suïssa).

Fins ara, la Cambra de Comerç ha aplegat 130 comerciants en els seus 'retail tours' que han fet escala a ciutats com Londres o Nova York. Un 'retail tour' és un viatge experiencial per conèixer les noves estratègies que s’estan desenvolupant en el sector del 'retail' a les principals ciutats que marquen tendència. La propera activitat de la Cambra es farà del 14 al 19 de novembre a Nova York.

També en l’àmbit de la projecció internacional, cal fer esment a la participación de l’entitat en una reunió de cambres de comerç iberoamericanes que es farà a finals de setembre a Lisboa. Posteriorment, el novembre, representants de la Cambra es desplaçaran amb una delegació del Govern a Guatemala per preparar la Cimera Iberoamericana que tindrà lloc a Andorra l’any 2020.