Les caixes de pagament automàtic al Caprabo de l'illa Carlemany. (Foto: Caprabo)
Empresa

Caprabo illa Carlemany, el primer supermercat del país amb caixes d’autopagament

La idea és que el client eviti fer cues

El supermercat Caprabo d’illa Carlemany, gestionat pel grup Centre Comercial Andorrà (CCA), disposa d’un nou servei per facilitar la compra diària als seus clients. Es tracta de les caixes d’autopagament, un servei on s’automatitza la compra i el pagament, sense necessitat de la presència d’una persona de l’establiment. La idea és que s’agilitzi el procés del pas per caixa i el client eviti fer cues.

Amb aquest projecte, a més, s’introdueix l’entrega de bosses de paper per les compres al supermercat per qui utilitzi aquest servei, també una iniciativa conjunta entre Caprabo i el centre comercial illa Carlemany pionera entre el sector dels supermercats andorrans. L’establiment distribueix aquestes bosses de paper de gran resistència (fins a 15 kg de pes), amb les quals s’intenta reduir l’impacte que generen les bosses de plàstic i ser més respectuosos amb el medi ambient.

Caprabo illa Carlemany, amb més de 1.800 metres quadrats, segueix sumant així nous serveis per oferir una millor experiència de compra als seus clients.