Google Go ha introduit una funció per llegir en veu alta el contingut de les pàgines web en 28 idiomes.   (Foto: Google)
Empresa

Google Go ja pot llegir milions de llocs web en veu alta

Funciona en el sistema Android i es troba disponible en 28 idiomes

Google disposa d’una nova funcionalitat en la seva aplicació Google Go pel sistema Android Go que llegeix en veu alta el text d'una pàgina web i que es troba disponible en 28 idiomes.

L'aplicació Google Go, que adapta el cercador a dispositius Android Go de gamma d'entrada o amb mala connectivitat, ressalta mitjançant el seu nou lector la informació més rellevant gràcies a la implementació de la intel·ligència artificial. El lector de textos es basa en la intel·ligència artificial a través del processament del llenguatge natural i del sintetitzador de veu per identificar els aspectes més importants dins del text i amb això seleccionar quins extractes de la pàgina llegir per aconseguir la seva comprensió.

El lector arriba a l'aplicació de Google Go després de formar part de l'app principal del seu cercador i, segons la companyia de Mountain View, utilitza una mínima quantitat de dades mòbils.