Logotip de l'empresa. (Foto: Horwath HTL)
Empresa

Horwath HTL Andorra nomena Uriel González com a nou director

També donarà suport a les oficines d'Espanya i Portugal

Horwath HTL ha incorporat Uriel González com a director de l’oficina d’Andorra. Entre les seves tasques assumirà el desenvolupament i la coordinació d’estratègies i identificació de les oportunitats que en l’actualitat presenta l’àrea d’assessorament estratègic per a la seu que té la companyia al país, i alhora, donarà suport a les oficines d’Espanya i Portugal.

Uriel González és soci fundador del Grup NEAR Solution, empresa dedicada a l’assessorament econòmic a persones, famílies i empreses, així com assessoria immobiliària a través de la Immobiliària NEAR, prestant serveis tant a Andorra com en altres països. Va treballar com a consultor i auditor a PricewaterhouseCoopers, on dins dels sector serveis va arribar a liderar la consultoria en l’àrea de turisme.

Des de Horwath HTL recorden que el turisme és un dels sectors més sòlids de l’economia andorrana i expliquen en un comunicat que, "tot i el seu caràcter tradicional, també és un sector molt dinàmic i de gran evolució que ha sabut pujar al tren de l’emprenedoria i la innovació i ser considerat com un sector de grans oportunitats pels emprenedors".

Com una prova més del fort posicionament de la firma al sector hoteler, del turisme i l’oci en el mercat internacional, Horwath HTL ha llançat un nou pla de desenvolupament per a les oficines de Portugal, Espanya i Andorra que inclou el reforç dels seus equips amb professionals de reconeguda trajectòria, amb l’objectiu de seguir liderant-los.