Arantxa Rubiol, promotor de l'AndJobNow. (Foto: AndJobNow)
Empresa

L'aplicació AndJobNow revoluciona el mercat laboral

Permet buscar feina i professionals a Andorra

L’aplicació mòbil AndJobNow neix a Andorra amb l’objectiu de facilitar la comunicació entre les persones que busquen feina i les empreses del país. AndJobNow, especialitzada en captació de personal qualificat, funciona com a borsa de treball amb la voluntat de dinamitzar l’oferta i la demanda de treball existent al mercat. A través de la web www.andjobnow.com i de l’aplicació, ja disponible per Android i iOS, AndJobNow posa a disposició dels candidats eines per cercar feina al Principat i alhora facilita a les empreses els perfils adequats per a cobrir les vacants de personal.

Disposa d’un sistema de cerca innovador perquè els usuaris, siguin professionals o empreses, obtinguin els resultats més coincidents possibles als seus criteris de cerca. Així doncs, el 'matching' posa en relació a les empreses amb els candidats més idonis i només cobra a l’empresa per desvelar la identitat del candidat. D’altra banda, amb l’objectiu de fomentar la igualtat laboral entre homes i dones, l’aplicació està dissenyada per protegir els candidats de no ser discriminats per raons de sexe. També, si el candidat no és resident al Principat, AndJobNow ofereix a l’empresa la gestió i la tramitació de la documentació a fi d’obtenir la residència al país.

AndJobNow es posa en marxa per revolucionar el mercat laboral a Andorra fent visibles i accessibles les ofertes de treball i agilitzant el procés de selecció de personal de manera justa i equitativa. La seva fundadora, Arantxa Rubiol, una jove emprenedora andorrana, veu el projecte com “una eina pràctica a l’abast de tothom i alhora una injecció de dinamisme al mercat laboral andorrà”.

Empreses com Pyrénées, Arthotel, FNAC, Crèdit Andorrà, Vallnord-Pal Arinsal, McDonald’s, Viladomat, Caldea o Grup Heracles ja confien en AndJobNow i, des d’ara, hi publiquen les seves ofertes de treball.

L’usuari s’inscriu a AndJobNow de manera gratuïta, a través la web o l’app, i aporta la informació personal i professional necessària. L’aplicació mostra a l’usuari les ofertes de treball que més s’adapten al perfil del candidat i li permet inscriure-s’hi. Per la seva banda, les empreses poden publicar de manera gratuïta diferents ofertes d’ocupació i consultar els perfils professionals dels usuaris que s’hi inscriguin. AndJobNow proposa diferents forfets per desvelar la identitat del candidat i posar-s’hi en contacte. La plataforma ofereix a les empreses la possibilitat de conversar amb l’aspirant en directe per xat i, properament, per videoconferència. AndJobNow supervisa que el procés de selecció es faci amb les millors garanties tant per als candidats com per a les empreses.