Denise Matthews en un acte de l'StartUp Grind. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

El segon StartUp Grind tractarà dels avantatges d'Andorra amb les noves tecnologies

Denise Matthews parlarà, el dimarts 2 d'octubre, de les oportunitats de les jurisdiccions petites

El segon Startup Grind de Google a Andorra comptarà amb la presència de Denise Matthews, que parlarà dels avantatges i oportunitats de les jurisdiccions petites com Andorra amb la nova tecnologia 'blockchain' i amb les criptomonedes. Matthews és gerent d'operacions del GSX Blockchain Innovation Center. Nascuda a Gibraltar, va entrar en el món de l'emprenedoria quan tenia 22 anys creant una companyia de relacions públiques. L'acte tindrà lloc el dimarts 2 d'octubre al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Startup Grind és la comunitat més gran d'emprenedors del món. És present en 365 ciutats de 125 països, on celebra un esdeveniment mensual amb entrevistes a emprenedors, inversors i líders d’opinió. El primer esdeveniment organitzat a Andorra per Startup Grind es va fer el mes de maig passat i va consistir en una presentació en format entrevista, que va anar a càrrec del ministre d’Economia, Innovació i Competitivitat, Gilbert Saboya. Startup Grind va ser fundada el febrer del 2010 per Derek Andersen i Spencer Nielsen en una petita oficina a Mountain View, Califòrnia.

Va començar com una reunió d’un grup d’amics que s’ajudaven mútuament i, després, la idea es va estendre arreu del món. Actualment, compta amb el patrocini de Google per a emprenedors. La plataforma també organitza conferències a nivell mundial o regional, que acostumen a comptar amb un seguiment de milers de persones, com les que s’han fet a Silicon Valley, Londres, Ciutat de Mèxic, Barcelona, Los Angeles i Toronto.