Façana del centre comercial E.Leclerc-Punt de Trobada. (Foto: Punt de Trobada)
Empresa

Treballadors del Punt de Trobada demanen que s'acabi el procés judicial per tancar la incertesa laboral

El dimecres es presentarà un recurs contra la decisió de la batlle d'arxivar la querella dels Cachafeiro contra Pyrénées

Un destacat grup de treballadors de l'E.Leclerc-Punt de Trobada ha manifestat el seu desig que s'acabi el procés judicial que afecta el centre comercial per acabar amb la incertesa laboral que això provoca. Els empleats van mostrar el seu parer al final d'una reunió que es va dur a terme el divendres passat i durant la qual, segons les fonts consultades, hi va participar tota la plantilla i es va fer un balanç de la temporada d'estiu que no ha complert les expectatives. Era la primera vegada que treballadors amb més de deu anys a l'empresa era citats a una trobada d'aquest tipus.

L'objectiu era incentivar-los per augmentar les vendes de cara al període d'hivern. També se'ls va lliurar un full en blanc perquè exposessin les seves propostes de millora, les queixes o els suggeriments i es va confirmar que hi haurà un recurs a l'aute de la batllia que ha arxivat la querella presentada el 28 de novembre del 2017 per la família Cachafeiro (arrendatària del centre comercial Punt de Trobada) contra Jesús Mallol, Bonaventura Mallol i Roser Mallol (propietaris del ter­reny) i Patrick Pérez (president-apoderat de la societat Pyrénées), en què se'ls acusava d’un delicte major d’estafa en grau de temptativa i d’estafa processal tipificats i penats als articles 208 i 209 del Codi Penal.

El recurs es presentarà aquest dimecres i un dels advocats de la família Cachafeiro ha explicat que "hi ha arguments perquè l'arxivament sigui revocat". La mateixa font creu que el termini perquè es pronuncï el Tribunal de Corts no superarà els trenta dies. La batlle concloia, en el seu aute, que no hi ha cap voluntat de frau i que el Grup Pyrenées ha mostrat la seva voluntat de fer ús del Punt de Trobada com a centre comercial. El Grup Pyrénées ja ha expressat la seva voluntat de no només conservar tots els 400 treballadors actuals del centre sinó d'ampliar la plantilla amb 100 treballadors més.