El director general d'Autocars Nadal/Grup Julià, Bartumeu Gabriel, i el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, després de la signatura de l'acord. (Foto: BC MoraBanc Andorra)
Empresa

Autocars Nadal i el MoraBanc Andorra renoven l'acord de col·laboració

L'empresa seguirà sent el transport oficial del club per dues temporades més

El BC MoraBanc Andorra i Autocars Nadal/Grup Julià han renovat l’acord de patrocini per dues temporades. L’empresa d’autobusos doncs, seguirà sent el transport oficial del club i acompanyarà l’equip en tots els seus desplaçaments de la Lliga Endesa i EuroCup. Les dues marques porten anys col·laborant per fer realitat els objectius temporada rere temporada, ara ho seguiran fent durant dues temporades més.

Tant Autocars Nadal/Grup Julià com el MoraBanc Andorra s’han congratulat d’aquest acord de renovació, i així ho van mostrar durant l’acte de signatura de l’acord que ha tingut lloc a les noves oficines del club entre el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, i el director general d'Autocars Nadal/Grup Julià, Bartumeu Gabriel.

Entre els punts més destacats d’aquest acord, la personalització de l’autocar del primer equip amb la nova imatge del BC MoraBanc Andorra. Un acord que també es fa extensible a la base del club en el gran nombre de desplaçaments que fan a les diverses competicions que tenen lloc a Catalunya.