El president d'Special Olympics Andorra, Àlex Terés, entrega les bosses als esportistes. (Foto: B. N.)
La delegació d'Special Olympics Andorra després del lliurament de l'equipament. (Foto: Pyrénées)
Empresa

Pyrénées regala un equipament a la delegació andorrana dels Special Olympics

Ofereix un permís retribuït als empleats perquè siguin voluntaris

La delegació andorrana que participarà en els Jocs Special Olympics ha estat obsequiada amb un equipament per part del Grup Magatzems Pyrénées. La competició tindrà lloc del 4 al 7 d'octubre a Andorra la Vella i a la Seu d'Urgell. Aquest equipament el podran utilitzar quan no estiguin competint. L'acte de lliurament s'ha fet aquest dilluns al centre comercial de l'avinguda Meritxell.

D'altra banda, el grup ha proposat als seus 1.100 empleats a possibilitat de ser voluntaris dels Special Olympics durant la jornada laboral amb un permís retribuït. També col·labora amb un seguit d'activitats al 'village' del Parc Central amb un taller de creps o maquillatge de fantasia de la mà de Mc Donald's Andorra. La fundació Jacqueline Pradère posarà el seu gra de sorra en aquesta celebració amb un taller de jocs gegants tradicionals de fusta.

El Grup Pyrénées cedeix el cotxe oficial per a l'organització i les furgonetes per a la logística dels jocs i donarà safates de fruita per a tots els participants. Cal recordar que amb el lema 'Millor és qui ho intenta' 900 esportistes competiran en vuit disciplines com l'atletisme, el futbol sala, la natació o la gimnàstica.