El nou banquer privat d'Andbank Espanya a Burgos, Ignacio Ruiz. (Foto: Andbank Espanya)
Sector financer

Andbank Espanya incorpora un banquer privat a l'oficina de Burgos

Ignacio Ruiz compta amb més de 25 anys d'experiència en el sector

Andbank Espanya ha incorporat Ignacio Ruiz Ferreiro com a banquer privat (un assessor financer expert en mercats, productes financers, fiscalitat i finançament) a l'oficina de Burgos. Aquesta incorporació s'emmarca en l'objectiu de reforçar el compromís de l'entitat amb una de les zones de major importància per a l'entitat financera, on Andbank continua creixent i millorant la qualitat del servei que posa a disposició dels clients.

Ignacio Ruiz Ferreiro, que compta amb més de 25 anys d'experiència en el sector de banca privada, prové de Novobanco, on ocupava el lloc de director de l'oficina de Burgos des de l'any 2003. Anteriorment, va treballar a Banco Popular, gestionant diverses oficines de Lleó i Palència. A més, compta amb Certificació EFPA.

Inmaculada Gómez Sanz, directora d'Andbank a Burgos, ha comentat: "La incorporació de Ruiz Ferreiro ens permet seguir reforçant el nostre compromís amb els inversors de Burgos, brindant-los un servei de major qualitat i assessorament personalitzat adaptat a les seves necessitats".

Amb el nomenament d'Ignacio Ruiz Ferreiro en l'últim mes, l'oficina d'Andbank Espanya a Burgos, dirigida per Inmaculada Gómez Sanz i que ha registrat un creixement del 15% en el que va d'any, compta amb un equip de professionals format per cinc persones, destinat a oferir les millors solucions en gestió de patrimonis als clients de la zona.