Dilluns 06 de maig de 2024
|
04:17 H
Pàgina web de Horwath HTL Andorra.
Pàgina web de Horwath HTL Andorra. (Foto: Horwath HTL)
Empresa

Horwath HTL Andorra promou un nou producte d'inversió

Andorra la Vella

Horwath HTL Andorra promou el llançament d’un nou producte d’inversió focalitzat en els sectors hotelers, del turisme i de l'oci. La societat va ser constituïda el juliol d'aquest any i el mes de setembre els primers inversors ja van comprometre la seva implicació, amb un volum de 25 milions d'euros inicials i capacitat fins als 100 milions.

Durant aquest any s'han analitzat els diferents projectes existents al Principat i l'objectiu és invertir inicialment en dos tipus de projectes: els complexos ('resorts') de muntanya a peu de pista compostos d'hotel, residencial turístic i oferta de serveis com bar, restaurant, centre de negocis i botigues i els projectes urbans d'usos mixtes al centre d'Andorra. Per a la gestió d'aquests projectes, la firma ja compta amb acords amb operadors de primer ordre internacional com Marriott, Hilton o Melia que han visitat el Principat en els últims mesos.

Es tracta d'un producte, 'multifamily office internacional', amb capacitat de gestió altament experimentada i qualificada i liquidesa per desenvolupar projectes viables al Principat.

Horwath HTL Andorra ha presentat a Uriel Gonzalez com a director de la firma a Andorra i responsable de la gestió del projecte en el dia a dia. La firma compta amb el suport de la xarxa internacional de Horwath HTL i per això ha nomenat Antoni Quadrada com a coordinador de les necessitats de recursos que tingui la firma a Andorra amb la resta de membres i especialment amb Espanya. Horwath HTL és la firma de consultoria hotelera líder mundial. També va ser la primera a incloure una secció sobre sostenibilitat i mètodes per al desenvolupament i la construcció d'hotels en els seus informes de clients de manera estàndard.

Notícies relacionades