El ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, i l'ambaixador d'Espanya, Àngel Ros, aquest divendres a l'Espai Innovació d'Actua. (Foto: Actua)
Sector públic

Àngel Ros visita l'Espai Innovació d'Actua

L'ambaixador espanyol coneix, de la mà del ministre Gilbert Saboya, els diversos projectes

L'ambaixador espanyol Àngel Ros ha visitat aquest divendres l'Espai Innovació d'Actua. L'ha acompanyat el ministre d'Economa, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, que li ha mostrat els diferents projectes que s’estan treballant al centre amb l’Observatori Andorrà de la Sostenibilitat (OBSA) i el Massachusetts Institute of Technology (MIT), com la maqueta andorrana del CityScope i el vehicle autònom (Persuasive Electric Vehicle). Aquest vehicle ha estat dissenyat per fomentar hàbits de vida saludables i proporcionar un mitjà de mobilitat sostenible. Combina els beneficis del vehicle elèctric, del vehicle autònom i dels programes d'ús de bicicletes compartides. Pel que fa al CityScope se n'ha dissenyat una implementació exclusiva per a Andorra per observar i estudiar el turisme, l'energia i la congestió del trànsit, entre d'altres.

L’Espai d’Innovació d’Andorra, impulsat per Actua, està ubicat a la planta baixa de l’edifici de Caldea i té una superfície de 250 metres quadrats distribuïts en dues sales.